GARRIGAS.png

Carta de Serveis

En el marc del Pla Estratègic Comarcal de Promoció Econòmica s'ha posat en marxa una campanya de sensibilització a la societat en general i en particular a les empreses per afavorir la contractació de persones majors de 45 anys i per difondre els ajuts a la contractació vigents per a aquest col·lectiu d'edat.

Motiva la campanya el fet que en les demandes de personal d'empreses recollides des dels serveis públics d'ocupació es constata una preferència molt clara de perfils d'edat de l'interval entre 25 i 35 anys.

Malgrat que públicament no s'admet filtre d'aquest tipus sí que a la pràctica s'aplica degut a creences i actituds prèvies que constitueixen prejudicis al voltant del rendiment laboral de les persones de més edat.

 

A nivell de dades això es tradueix a nivell comarcal en:

4.458 persones > 45 anys en situació d'atur (47% del total)

 

La campanya es proposa fer visible aquesta realitat i promoure reflexió i revisió dels prejudicis detectats neutralitzant-los amb objectivitat i posant en valor el capital humà de la persona que es troba en la maduresa de la vida. Es vol assegurar tot al llarg d'un any i de manera continuada, des del mes d'abril de 2016 al mes d'abril de 2017:

  • La presència del tema en els mitjans de comunicació
  • Que la informació sobre els ajuts a la contractació arribi directament a les empreses
  • La creació d'espais de debat i opinió sobre el tema
  • La participació de tots els agents. Es busquen:

a) Persones majors de 45 anys en situació d'atur i d'altres que hagin trobat feina malgrat aquesta dificultat.

b) Empreses que s'han decidit a incorporar personal major de 45 anys.

c) Gestories que hagin assessorat en les bonificacions i ajuts existents per al col·lectiu.

Es volen recollir aportacions, opinions de tothom que desitgi participar, contactant al telèfon 972514470 o bé al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (cal indicar ref. campanya>45)

Aquesta campanya es du a terme gràcies a la col·laboració entre el Servei d'Ocupació de Catalunya, el Consell Comarcal de l'Alt Empordà i els ajuntaments de Figueres, Roses, Castelló d'Empúries i Vilafant.


Grans Actius from Aitor Palacios on Vimeo.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Lloc de prestació

c/ Clerch i Nicolau, 2E
17600 Figueres
Tel. 972514470
Fax.972505681
correu electrònic

Horari d'atenció
De 9h a 14h.


Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.