GARRIGUELLA.png

Carta de Serveis

 

 

Programa AODL 2023

 

Incorporació d’un nou AODL comarcal en el marc del Programa d'Agents d'ocupació i desenvolupament local (AODL) a del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

 

L’objectiu és afavorir la creació, manteniment i la diversificació de l'activitat econòmica i la generació de llocs de treball.

 

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà és l’entitat contractant,.ila feina es fa a nivell supramunicipal i tindrà impacte en els municipis de Figueres, Roses, Castelló d’Empúries, L’Escala, Llançà, La Jonquera, Vilafant i Vilamalla. El pla de treball ha estat definit per representants tècnics de les Administracions participants, ja esmentats, que són els que en faran el seguiment, donaran suport a la implementació i assessoraran a l’AODL.

El programa d'Agents d’ocupació i desenvolupament local (AODL) impulsa la creació, la diversificació de l'activitat econòmica i la generació de llocs de treball al territori a través de la contractació de personal tècnic, titulats i titulades superiors o de grau mitjà, que treballen a temps complet en el marc dels plans d'acció de desenvolupament local que impulsen els ens locals —o bé les entitats dependents o vinculades a una administració local—.

La finalitat del programa és dinamitzar i executar les polítiques i els programes que afavoreixin la promoció econòmica, conjuntament amb altres agents del territori, mitjançant un desenvolupament socioeconòmic generador d'ocupació el més integrat, equitatiu i sostenible possible.

 

El Departament d'Empresa i Treball i el SOC consideren que les administracions locals tenen un paper central en el procés de dinamització i desenvolupament socioeconòmic del seu territori, ja que, tant el seu coneixement de les potencialitats i mancances del seu àmbit geogràfic, com la seva proximitat a la ciutadania, els atorguen una posició privilegiada per tenir un paper determinant a l’hora d’impulsar aquest procés.

Inici: desembre 2023. Fi: desembre de 2024, Prorrogable per dos anys mes.

 

Entitats Finançadores:

El Servei d'Ocupació de Catalunya, la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Treball i Economia Social.

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Lloc de prestació

c/ Clerch i Nicolau, 2E
17600 Figueres
Tel. 972514470
Fax.972505681
correu electrònic

Horari d'atenció
De 9h a 14h.


Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.