ESPOLLA.png

Carta de Serveis

 

Servei

Creació d’equips de treball a les empreses per a la detecció de malbarataments i elaborar un pla d’acció de millora. El coneixement està en les persones que desenvolupen una determinada feina. El servei proposa la posta en marxa, a la pràctica, d’un mètode que emmarca la tasca de l’equip de treball creat en l’empresa específicament per dur a terme la tasca concreta.

Beneficiaris

Empresaris i empresàries que vulguin implementar processos de gestió que incorporin les aportacions dels treballadors de diferents àrees de la seva empresa per treballar en equip i aplicar ho en la detecció de malbarataments i elaboració d’un pla de millora.

Durada

12 reunions setmanals o quinzenals amb una hora i mitja o dues de durada.

Llocs i horaris

La feina es du a terme a la mateixa empresa on s’hi desplaça la persona facilitadora del procés. El servei és gratuït per l’empresari. Si l’empresa està ubicada fora de Figueres, es cobra el preu del desplaçament.

La Xifra

Millora dels hàbits del treball en equip ... cites d’empresaris i empresàries.

Entitats participants

Aquesta acció s’ha dut a terme en el marc del projecte Gir Competitiu promogut pel Consell Comarcal de la Selva i la Diputació de Girona i impulsada per la Xarxa Gironina de Creació d’Empresa.

 

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Lloc de prestació

c/ Clerch i Nicolau, 2E
17600 Figueres
Tel. 972514470
Fax.972505681
correu electrònic

Horari d'atenció
De 9h a 14h.


Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.