ESPOLLA.png

Carta de Serveis

 

Des del Servei a les empreses i el Club de Feina oferim a les empreses la possibilitat de fer difusió de les vacants laborals (amb contractació laboral per compte aliè) que necessiten cobrir. Només cal enviar les dades a través del formulari online.
Un cop rebut, confeccionarem un anunci que publicarem a les xarxes socials així com entre els usuaris i usuàries del Club de Feina. Si no desitgeu que es publiqui alguna dada, cal que ho indiqueu en el mateix formulari. Els candidats/tes interessats/des contacten directament amb l'empresa a través del canal que indiqueu (correu electrònic, telèfon, web, etc). 
Mantindrem la publicació durant un mes, si no ens dieu el contrari (màxim 3 mesos). Per a qualsevol dubte podeu contactar amb l'orientadora al: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
CLICA AQUÍ PER A OMPLIR: el formulari de l'oferta de treball

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Lloc de prestació

c/ Clerch i Nicolau, 2E
17600 Figueres
Tel. 972514470
Fax.972505681
correu electrònic

Horari d'atenció
De 9h a 14h.


Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.