ESPOLLA.png

Carta de Serveis

 

Servei

Estudi per determinar l’impacte de les tecnologies de la informació en la competitivitat de les empeses del turisme i del comerç. Un cop feta la diagnosi es va organitzar una jornada de sensibilitatzació, on es van presentar els resultats i s’iniciaran els treballs per dur a terme un pla estratègic.

Beneficiaris

Empresaris i empresàries del turisme i del comerç.

Contacte

Els empresaris i empresàries interessats van rebre informació sobre els treballs i es van posar en contacte a través del mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o telefonant a l’oficina de promoció econòmica 972.514.470 (de 9 a 14h).

Entitats participants i finançament.

El projecte d’Estudis i Investigacions es va dur a terme en el marc del programa AODL del SOC-Departament de Treball i va estar finançat per aquest Departament, el Fons Social Europeu i el Consell Comarcal de l’Alt Empordà.

El projecte va comptar amb una Comissió Assessora formada per les següents entitats:

 

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (Estudi_TIC_Turisme_2012.pdf)Estudi_TIC_Turisme_2012.pdf[ ]888 kB

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Lloc de prestació

c/ Clerch i Nicolau, 2E
17600 Figueres
Tel. 972514470
Fax.972505681
correu electrònic

Horari d'atenció
De 9h a 14h.


Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.