DARNIUS.png

Carta de Serveis

Joves en pr脿ctiques 2017 鈥 2018.

Descripci贸 del projecte

El programa Joves en pr脿ctiques t茅 per objectiu incentivar la contractaci贸 laboral en pr脿ctiques de joves amb formaci贸, beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, amb la finalitat de millorar la seva ocupabilitat amb l'adquisici贸 de les aptituds i les compet猫ncies derivades de la pr脿ctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporaci贸 al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps. Els joves han d鈥檈star inscrit com a demandants d'ocupaci贸 no ocupades (DONO) al Servei P煤blic d'Ocupaci贸 de Catalunya.

La normativa que regula l鈥檈dici贸 el programa per els anys 2016 鈥 2017 茅s l'ordre TSF/213/2016.

En el Consell Comarcal de l'Alt Empord脿 ha contractat a 5 joves en pr脿ctiques en els seg眉ents projectes:

1) Projecte d'Informaci贸 i lleure juvenil de l'脿rea de Joventut

2) Digitalitzaci贸 de materials diversos de l'Arxiu Comarcal de l'Alt Empord脿 i catalogaci贸 dels expedients de l'arxiu del Consell Comarcal de l'Alt Empord脿.

3) Ag猫ncia Comarcal de l'Energia i Clima i al seguiment de la recollida selectiva de l'脿rea de Medi Ambient.

4) Suport en el desenvolupament de les actuacions de l'脿rea de Turisme i a documentar l'inventari de concessions de serveis de l'脿rea de Serveis Econ貌mics.

5) Suport al desenvolupament de registre i actualitzaci贸 de dades de l'Observatori Social de l'Alt Empord脿 de l'脿rea de Benestar Social.

Entitats finan莽adores.

El finan莽ament atorgat 茅s elegible en el marc del Programa Operatiu d鈥橭cupaci贸 Juvenil 2014-2010 del Fons Social Europeu dins l鈥檕bjectiu tem脿tic 8, eix prioritari 5, prioritat 8.2 i la categoria d鈥檌ntervenci贸 103 amb un cofinan莽ament del 91,89 %

                                    

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

R脿tio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Lloc de prestaci贸

c/ Clerch i Nicolau, 2E
17600 Figueres
Tel. 972514470
Fax.972505681
correu electr貌nic

Horari d'atenci贸
De 9h a 14h.


Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.