ALBANYA.png

Carta de Serveis

Joves en pràctiques 2017 – 2018.

Descripció del projecte

El programa Joves en pràctiques té per objectiu incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació, beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, amb la finalitat de millorar la seva ocupabilitat amb l'adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps. Els joves han d’estar inscrit com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO) al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.

La normativa que regula l’edició el programa per els anys 2016 – 2017 és l'ordre TSF/213/2016.

En el Consell Comarcal de l'Alt Empordà ha contractat a 5 joves en pràctiques en els següents projectes:

1) Projecte d'Informació i lleure juvenil de l'àrea de Joventut

2) Digitalització de materials diversos de l'Arxiu Comarcal de l'Alt Empordà i catalogació dels expedients de l'arxiu del Consell Comarcal de l'Alt Empordà.

3) Agència Comarcal de l'Energia i Clima i al seguiment de la recollida selectiva de l'àrea de Medi Ambient.

4) Suport en el desenvolupament de les actuacions de l'àrea de Turisme i a documentar l'inventari de concessions de serveis de l'àrea de Serveis Econòmics.

5) Suport al desenvolupament de registre i actualització de dades de l'Observatori Social de l'Alt Empordà de l'àrea de Benestar Social.

Entitats finançadores.

El finançament atorgat és elegible en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2010 del Fons Social Europeu dins l’objectiu temàtic 8, eix prioritari 5, prioritat 8.2 i la categoria d’intervenció 103 amb un cofinançament del 91,89 %

                                    

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Lloc de prestació

c/ Clerch i Nicolau, 2E
17600 Figueres
Tel. 972514470
Fax.972505681
correu electrònic

Horari d'atenció
De 9h a 14h.


Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.