CAPMANY.png

Carta de Serveis

Descripci贸 del projecte

El programa Joves en pr脿ctiques t茅 per objectiu incentivar la contractaci贸 laboral en pr脿ctiques de joves amb formaci贸, beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, amb la finalitat de millorar la seva ocupabilitat amb l'adquisici贸 de les aptituds i les compet猫ncies derivades de la pr脿ctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporaci贸 al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps. Els joves han d鈥檈star inscrit com a demandants d'ocupaci贸 no ocupades (DONO) al Servei P煤blic d'Ocupaci贸 de Catalunya.

La normativa que regula l鈥檈dici贸 el programa per els anys 2016 鈥 2017 茅s l'ordre TSF/115/2018.

En el Consell Comarcal de l'Alt Empord脿 ha contractat a 7 joves en pr脿ctiques en els seg眉ents projectes:

1) Projecte d'Informaci贸 i lleure juvenil de l'脿rea de Joventut (1 jove).

2) Digitalitzaci贸 de materials diversos de l'Arxiu Comarcal de l'Alt Empord脿 i catalogaci贸 dels expedients de l'arxiu del Consell Comarcal de l'Alt Empord脿. (3 Joves)

3) Ag猫ncia Comarcal de l'Energia i Clima i al seguiment de la recollida selectiva de l'脿rea de Medi Ambient. (1 jove).

4) Suport al trasp脿s de documents en suport paper, del curs 2018-19, a documents electr貌nics, per complir la llei 29/2010 de l鈥檃dministraci贸 electr貌nica. Aquesta tasca es excepcional i nom茅s s鈥檋aur脿 de dur a terme en aquesta edici贸. (1 jove)

5) Suport al desenvolupament de registre i actualitzaci贸 de dades de l'Observatori Social de l'Alt Empord脿 de l'脿rea de Benestar Social. (1 jove).

Entitats finan莽adores.

El finan莽ament atorgat 茅s elegible en el marc del Programa Operatiu d鈥橭cupaci贸 Juvenil 2014-2010 del Fons Social Europeu dins l鈥檕bjectiu tem脿tic 8, eix prioritari 5, prioritat 8.2 i la categoria d鈥檌ntervenci贸 103 amb un cofinan莽ament del 91,89 %.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

R脿tio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Lloc de prestaci贸

c/ Clerch i Nicolau, 2E
17600 Figueres
Tel. 972514470
Fax.972505681
correu electr貌nic

Horari d'atenci贸
De 9h a 14h.


Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.