BASCARA.png

Carta de Serveis

Descripció del projecte

El programa Joves en pràctiques té per objectiu incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació, beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, amb la finalitat de millorar la seva ocupabilitat amb l'adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps. Els joves han d’estar inscrit com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO) al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.

La normativa que regula l’edició el programa per els anys 2016 – 2017 és l'ordre TSF/115/2018.

En el Consell Comarcal de l'Alt Empordà ha contractat a 7 joves en pràctiques en els següents projectes:

1) Projecte d'Informació i lleure juvenil de l'àrea de Joventut (1 jove).

2) Digitalització de materials diversos de l'Arxiu Comarcal de l'Alt Empordà i catalogació dels expedients de l'arxiu del Consell Comarcal de l'Alt Empordà. (3 Joves)

3) Agència Comarcal de l'Energia i Clima i al seguiment de la recollida selectiva de l'àrea de Medi Ambient. (1 jove).

4) Suport al traspàs de documents en suport paper, del curs 2018-19, a documents electrònics, per complir la llei 29/2010 de l’administració electrònica. Aquesta tasca es excepcional i només s’haurà de dur a terme en aquesta edició. (1 jove)

5) Suport al desenvolupament de registre i actualització de dades de l'Observatori Social de l'Alt Empordà de l'àrea de Benestar Social. (1 jove).

Entitats finançadores.

El finançament atorgat és elegible en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2010 del Fons Social Europeu dins l’objectiu temàtic 8, eix prioritari 5, prioritat 8.2 i la categoria d’intervenció 103 amb un cofinançament del 91,89 %.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Lloc de prestació

c/ Clerch i Nicolau, 2E
17600 Figueres
Tel. 972514470
Fax.972505681
correu electrònic

Horari d'atenció
De 9h a 14h.


Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.