PALAUDE.png

Carta de Serveis

 

Descripci贸 del projecte

El programa Joves en pr脿ctiques t茅 per objectiu incentivar la contractaci贸 laboral en pr脿ctiques de joves amb formaci贸, beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, amb la finalitat de millorar la seva ocupabilitat amb l'adquisici贸 de les aptituds i les compet猫ncies derivades de la pr脿ctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporaci贸 al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps. Els joves han d鈥檈star inscrit com a demandants d'ocupaci贸 no ocupades (DONO) al Servei P煤blic d'Ocupaci贸 de Catalunya.

La normativa que regula l鈥檈dici贸 el programa per els anys 2016 鈥 2017 茅s l'ordre TSF/115/2018.

En el Consell Comarcal de l'Alt Empord脿 ha contractat a 6 joves en pr脿ctiques destinats a les 脿rees de Turisme, Benestar Social, Noves Tecnologies, Arxiu del Consell Comarcal, Arxiu Comarcal i Joventut.

 

Entitats finan莽adores.

El finan莽ament atorgat 茅s elegible en el marc del Programa Operatiu d鈥橭cupaci贸 Juvenil 2014-2010 del Fons Social Europeu dins l鈥檕bjectiu tem脿tic 8, eix prioritari 5, prioritat 8.2 i la categoria d鈥檌ntervenci贸 103 amb un cofinan莽ament del 91,89 %.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

R脿tio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Lloc de prestaci贸

c/ Clerch i Nicolau, 2E
17600 Figueres
Tel. 972514470
Fax.972505681
correu electr貌nic

Horari d'atenci贸
De 9h a 14h.


Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.