ORDIS.png

Carta de Serveis

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà sensible al risc de vulnerabilitat que poden patir les dones del nostre territori, tal com s’especifica en el Pla estratègic de desenvolupament econòmic local i ocupació a l’Alt Empordà, 2020-25, està portant a terme el projecte “DONA futur a l’Alt Empordà”.

 

L’objectiu del projecte és el d’implementar itineraris individualitzats d'atenció i d'orientació laboral per a millorar la capacitació de les dones en la comarca de l'Alt Empordà, subvencionat pel “Programa de suport a les dones en els àmbits rural i urbà”.

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà engega un programa de suport a l’ocupació destinat a dones majors de 16 anys d’edat que resideixin a municipis de menys de 5.000 habitants, exceptuant l’Escala.

El programa proporciona acompanyament i orientació personalitzada en formació i recerca de feina per a 20 dones d’arreu de la comarca.

Consta de tres itineraris diferenciats depenent de cada cas i són: economia verda, digital i transversal.

Les participants realitzaran tallers i formacions per millorar les seves competències, rebran informació sobre l’actualitat del mercat de treball i, finalment, un seguiment en el procés de recerca de feina per part de l’orientador.

Un requisit obligatori es estar en situació d’atur i inscrites com a demandants de feina al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

 

La normativa que regular el programa és la convocatòria de subvencions Resolució EMT/4147/2022, de 22 de desembre, per la qual s'obre la convocatòria anticipada per al 2023 en relació amb les actuacions del Programa de suport a les dones en els àmbits rural i urbà, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència - Finançat per la Unió Europea - NextGenerationEU, que promou el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC – Dones àmbit rural i urbà), publicada al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, número 8823, de data 30 de desembre de 2022.

 

El programa va començar al setembre de 2023 i finalitzarà el 31 de maig de 2024.

 

 07_MRR_harmonitzat_color_odre_TES_440-2022_UNA_línea.png

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Lloc de prestació

c/ Clerch i Nicolau, 2E
17600 Figueres
Tel. 972514470
Fax.972505681
correu electrònic

Horari d'atenció
De 9h a 14h.


Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.