AVINYONET.png

Carta de Serveis

El programa de “Foment de l’ocupació de persones joves. Joves en pràctiques” convocat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), té per objectiu incentivar la contractació de persones joves beneficiàries de la Garantia Juvenil a Catalunya, per tal que obtinguin una experiència laboral adequada al seu nivell d’estudis o formació.

El programa subvenciona els contractes formatius, durant un període de 12 mesos, a jornada completa.

Les persones joves destinatàries dels contractes de treball subvencionats han de complir els següents requisits:

  • Ser beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.
  • Estar inscrits com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO) al SOC.
  • Acreditar la possessió d’un títol universitari o de formació professional
  • Complir els requisits que exigeix la modalitat del contracte de treball formatiu per a l’obtenció de la pràctica professional, tenint en compte que el contracte s’ha de realitzar dins els tres anys següents a la finalització dels corresponents estudis.

La normativa que regula el programa és l’Ordre EMT/214/2021, de 17 de novembre, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions de foment de l'ocupació i de la contractació de persones en situació d'atur; l’Ordre EMT/213/2023, d'1 de setembre, de modificació de l'Ordre EMT/214/2021 i la Resolució EMT/3737/2023, de 19 d'octubre, per la qual s'obre la convocatòria per a l'any 2023 per a la concessió de subvencions destinades a la realització de contractes formatius per a l'obtenció de pràctica professional.

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà per aquesta edició ha contractat una jove, des del 15 de febrer de 2024, com a Tècnica d’Arxiu, per realitzar tasques d’arxiu a la mateixa entitat i tasques de digitalització a l’Arxiu Comarcal de l’Alt Empordà.

 

 

Subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i amb el cofinançament del 40% del Fons Social


z.pngx.pngq.png

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Lloc de prestació

c/ Clerch i Nicolau, 2E
17600 Figueres
Tel. 972514470
Fax.972505681
correu electrònic

Horari d'atenció
De 9h a 14h.


Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.