FORTIA.png

Carta de Serveis

Descripció del projecte

Des del Servei d'Ocupació de Catalunya, el Departament d'Empresa i Ocupació, el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu es financia el programa Treball i Formació amb l'objectiu de contractar persones aturades, que hagin exhaurit la prestació i/o subsidi per desocupació (línia A), o bé, que siguin beneficiàries de la RMI (línia B).

La normativa que regula l’edició el programa per els anys 2016 – 2017 és l'ordre TSF/296/2016.

En el Consell Comarcal de l'Alt Empordà ha contractat 21 persones, en el marc del programa, segons el següent detall:

12 persones en la línia experiència laboral A.

8 persones en la línia experiència laboral B.

1 persona en la línia de coordinació C.

Les persones contractades rebran 20 hores de formació transversal en competències lingüístiques, d'autonomia i d'iniciativa.

Les persones contractades estan destinades als Ajuntaments de destí preferents (Castelló d’Empúries, el Far d’Empordà, Fortià, Llançà, el Port de la Selva, Portbou, Saus Camallera Llampaies, Viladamat, Vilafant i Vilamalla) i aquells del seu entorn que ho sol·licitin.

Entitats finançadores.

Treball i Formació línia A adreçat a persones en atur no perceptores de prestacions i/o subsidi per desocupació preferentment majors de 45 anys. Les actuacions d’aquesta línia són elegibles a través del Programa Operatiu FSE de Catalunya 2014-2020, núm. CCI2014ES05SFOP007 del Fons Social Europeu, amb un cofinançament del 50%. les entitats finançadores són:

Treball i Formació línia B adreçat a persones en atur beneficiàries de la Renda Mínima d’Inserció i línia C adreçat a la coordinació i suport tècnic Les actuacions d’aquesta línia són subvencionables d’acord amb la distribució territorial de fons per a l’any 2016, per a la seva gestió per les comunitats autònomes, acordada en la LXII Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals, celebrada el 18 d’abril de 2016. Les entitats finançadores són:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Lloc de prestació

c/ Clerch i Nicolau, 2E
17600 Figueres
Tel. 972514470
Fax.972505681
correu electrònic

Horari d'atenció
De 9h a 14h.


Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.