ELPORT.png

Carta de Serveis

Descripci贸 del projecte

Des del Servei d'Ocupaci贸 de Catalunya, el Departament d'Empresa i Ocupaci贸, el Ministeri d'Ocupaci贸 i Seguretat Social i el Fons Social Europeu es financia el programa Treball i Formaci贸 amb l'objectiu de contractar persones aturades, que hagin exhaurit la prestaci贸 i/o subsidi per desocupaci贸 (l铆nia A), o b茅, que siguin benefici脿ries de la RMI (l铆nia B).

La normativa que regula l鈥檈dici贸 el programa per els anys 2016 鈥 2017 茅s l'ordre TSF/296/2016.

En el Consell Comarcal de l'Alt Empord脿 ha contractat 21 persones, en el marc del programa, segons el seg眉ent detall:

12 persones en la l铆nia experi猫ncia laboral A.

8 persones en la l铆nia experi猫ncia laboral B.

1 persona en la l铆nia de coordinaci贸 C.

Les persones contractades rebran 20 hores de formaci贸 transversal en compet猫ncies ling眉铆stiques, d'autonomia i d'iniciativa.

Les persones contractades estan destinades als Ajuntaments de dest铆 preferents (Castell贸 d鈥橢mp煤ries, el Far d鈥橢mpord脿, Forti脿, Llan莽脿, el Port de la Selva, Portbou, Saus Camallera Llampaies, Viladamat, Vilafant i Vilamalla) i aquells del seu entorn que ho sol路licitin.

Entitats finan莽adores.

Treball i Formaci贸 l铆nia A adre莽at a persones en atur no perceptores de prestacions i/o subsidi per desocupaci贸 preferentment majors de 45 anys. Les actuacions d鈥檃questa l铆nia s贸n elegibles a trav茅s del Programa Operatiu FSE de Catalunya 2014-2020, n煤m. CCI2014ES05SFOP007 del Fons Social Europeu, amb un cofinan莽ament del 50%. les entitats finan莽adores s贸n:

Treball i Formaci贸 l铆nia B adre莽at a persones en atur benefici脿ries de la Renda M铆nima d鈥橧nserci贸 i l铆nia C adre莽at a la coordinaci贸 i suport t猫cnic Les actuacions d鈥檃questa l铆nia s贸n subvencionables d鈥檃cord amb la distribuci贸 territorial de fons per a l鈥檃ny 2016, per a la seva gesti贸 per les comunitats aut貌nomes, acordada en la LXII Confer猫ncia Sectorial d鈥橭cupaci贸 i Assumptes Laborals, celebrada el 18 d鈥檃bril de 2016. Les entitats finan莽adores s贸n:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

R脿tio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Lloc de prestaci贸

c/ Clerch i Nicolau, 2E
17600 Figueres
Tel. 972514470
Fax.972505681
correu electr貌nic

Horari d'atenci贸
De 9h a 14h.


Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.