CABANES.png

Carta de Serveis

Treball i Formació

Descripció del projecte

Des del Servei d'Ocupació de Catalunya, el Departament d'Empresa i Ocupació, el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu es financia el programa Treball i Formació amb l'objectiu de contractar persones aturades, que hagin exhaurit la prestació i/o subsidi per desocupació (línia PANP), o bé, que siguin beneficiàries de la RMI (línia Prmi) o bé que siguin dones aturades de llarga durada (línia DONA)

La normativa que regula l’edició el programa per els anys 2016 – 2017 és l'ordre TSF/296/2016.

En el Consell Comarcal de l'Alt Empordà té contractades a ha contractat 16 persones, en el marc del programa, segons el següent detall:

12 persones en la línia experiència laboral PANP

1 persones en la línia experiència laboral PRMI

2 persones en la línia d’experiència laboral DONA.

1 persona en la línia de coordinació C.

Les persones contractades rebran 20 hores de formació transversal en competències lingüístiques, d'autonomia i d'iniciativa.

Les persones contractades estan destinades als Ajuntaments de destí preferents (Agullana, Castelló d’Empúries, Espolla, el Far d’Empordà, la Jonquera, Palau-saverdera, Portbou, Saus Camallera Llampaies, Torroella de Fluvià, Vilafant i Vilamalla) i aquells del seu entorn que ho sol·licitin.

Entitats finançadores.

Línia PRMI i línia DONA: Treball i Formació adreçat a dones en situació d'atur de molt llarga durada no perceptores de prestació per desocupació o subsidi. Les actuacions d’aquesta línia estan finançades pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu en un 50% a través del Programa operatiu FSE de Catalunya 2014-2020. El FSE inverteix en el teu futur.

                                               

Línia PANP i COOR: Treball i Formació adreçat a persones en atur no perceptores de prestacions i/o subsidi per desocupació. Les actuacions d’aquesta línia estan finançades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Trabajo y Seguridad Social.

  

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Lloc de prestació

c/ Clerch i Nicolau, 2E
17600 Figueres
Tel. 972514470
Fax.972505681
correu electrònic

Horari d'atenció
De 9h a 14h.


Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.