DARNIUS.png

Carta de Serveis

Treball i Formaci贸

Descripci贸 del projecte

Des del Servei d'Ocupaci贸 de Catalunya, el Departament d'Empresa i Ocupaci贸, el Ministeri d'Ocupaci贸 i Seguretat Social i el Fons Social Europeu es financia el programa Treball i Formaci贸 amb l'objectiu de contractar persones aturades, que hagin exhaurit la prestaci贸 i/o subsidi per desocupaci贸 (l铆nia PANP), o b茅, que siguin benefici脿ries de la RMI (l铆nia Prmi) o b茅 que siguin dones aturades de llarga durada (l铆nia DONA)

La normativa que regula l鈥檈dici贸 el programa per els anys 2016 鈥 2017 茅s l'ordre TSF/296/2016.

En el Consell Comarcal de l'Alt Empord脿 t茅 contractades a ha contractat 16 persones, en el marc del programa, segons el seg眉ent detall:

12 persones en la l铆nia experi猫ncia laboral PANP

1 persones en la l铆nia experi猫ncia laboral PRMI

2 persones en la l铆nia d鈥檈xperi猫ncia laboral DONA.

1 persona en la l铆nia de coordinaci贸 C.

Les persones contractades rebran 20 hores de formaci贸 transversal en compet猫ncies ling眉铆stiques, d'autonomia i d'iniciativa.

Les persones contractades estan destinades als Ajuntaments de dest铆 preferents (Agullana, Castell贸 d鈥橢mp煤ries, Espolla, el Far d鈥橢mpord脿, la Jonquera, Palau-saverdera, Portbou, Saus Camallera Llampaies, Torroella de Fluvi脿, Vilafant i Vilamalla) i aquells del seu entorn que ho sol路licitin.

Entitats finan莽adores.

L铆nia PRMI i l铆nia DONA: Treball i Formaci贸 adre莽at a dones en situaci贸 d'atur de molt llarga durada no perceptores de prestaci贸 per desocupaci贸 o subsidi. Les actuacions d鈥檃questa l铆nia estan finan莽ades pel Servei P煤blic d'Ocupaci贸 de Catalunya i cofinan莽at pel Fons Social Europeu en un 50% a trav茅s del Programa operatiu FSE de Catalunya 2014-2020. El FSE inverteix en el teu futur.

                                               

L铆nia PANP i COOR: Treball i Formaci贸 adre莽at a persones en atur no perceptores de prestacions i/o subsidi per desocupaci贸. Les actuacions d鈥檃questa l铆nia estan finan莽ades pel Servei P煤blic d鈥橭cupaci贸 de Catalunya i el Ministerio de Trabajo y Seguridad Social.

  

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

R脿tio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Lloc de prestaci贸

c/ Clerch i Nicolau, 2E
17600 Figueres
Tel. 972514470
Fax.972505681
correu electr貌nic

Horari d'atenci贸
De 9h a 14h.


Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.