AVINYONET.png

Carta de Serveis

 

Descripció del projecte

Des del Servei d'Ocupació de Catalunya, el Departament d'Empresa i Ocupació, el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu es financia el programa Treball i Formació amb l'objectiu de contractar persones aturades, que hagin exhaurit la prestació i/o subsidi per desocupació (línia PANP), o bé, que siguin beneficiàries de la Renda Garantida (línia PRGC) o bé que siguin dones aturades de llarga durada (línia DONA)

La normativa que regula l’edició el programa per els anys 2019 – 2020 és l'ordre ORDRE TSF/156/2018,

En el Consell Comarcal de l'Alt Empordà ha contractat a 31 persones, que estan destinades als Ajuntaments participants. Les persones contractades rebran formació transversal en habilitats de comunicació i en treball en equip. També s’ha contractat a una persona de coordinació

Els Ajuntaments participants de l’edició del programa Treball i Formació 2019 – 20, són: Agullana, Albanyà, Bàscara, Capmany, Castelló d'Empúries, Colera, el Far d’Empordà, Espolla, Fortià, Garriguella, la Jonquera, Lladó, Llançà, Maçanet de Cabrenys, Palau Sta. Eulàlia, Palau-saverdera, Pont de Molins, el Port de la Selva, Portbou, Saus Camallera Llampaies, Siurana, Viladamat, Vilafant, Vilamalla i Vilamaniscle.

 

Entitats finançadores.

Les línies PRGC i DONA estan finançades pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i pel i per la Unió Europea a través del Programa operatiu FSE. El FSE inverteix en el teu futur.

 

Les línies PANP i COOR estan finançades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Trabajo y Seguridad Social

 

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Lloc de prestació

c/ Clerch i Nicolau, 2E
17600 Figueres
Tel. 972514470
Fax.972505681
correu electrònic

Horari d'atenció
De 9h a 14h.


Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.