GARRIGAS.png

Carta de Serveis

 

Descripci贸 del projecte

Des del Servei d'Ocupaci贸 de Catalunya, el Departament d'Empresa i Ocupaci贸, el Ministeri d'Ocupaci贸 i Seguretat Social i el Fons Social Europeu es financia el programa Treball i Formaci贸 amb l'objectiu de contractar persones aturades, que hagin exhaurit la prestaci贸 i/o subsidi per desocupaci贸 (l铆nia PANP), o b茅, que siguin benefici脿ries de la Renda Garantida (l铆nia PRGC) o b茅 que siguin dones aturades de llarga durada (l铆nia DONA)

La normativa que regula l鈥檈dici贸 el programa per els anys 2019 鈥 2020 茅s l'ordre ORDRE TSF/156/2018,

En el Consell Comarcal de l'Alt Empord脿 ha contractat a 31 persones, que estan destinades als Ajuntaments participants. Les persones contractades rebran formaci贸 transversal en habilitats de comunicaci贸 i en treball en equip. Tamb茅 s鈥檋a contractat a una persona de coordinaci贸

Els Ajuntaments participants de l鈥檈dici贸 del programa Treball i Formaci贸 2019 鈥 20, s贸n: Agullana, Albany脿, B脿scara, Capmany, Castell贸 d'Emp煤ries, Colera, el Far d鈥橢mpord脿, Espolla, Forti脿, Garriguella, la Jonquera, Llad贸, Llan莽脿, Ma莽anet de Cabrenys, Palau Sta. Eul脿lia, Palau-saverdera, Pont de Molins, el Port de la Selva, Portbou, Saus Camallera Llampaies, Siurana, Viladamat, Vilafant, Vilamalla i Vilamaniscle.

 

Entitats finan莽adores.

Les l铆nies PRGC i DONA estan finan莽ades pel Servei P煤blic d'Ocupaci贸 de Catalunya i pel i per la Uni贸 Europea a trav茅s del Programa operatiu FSE. El FSE inverteix en el teu futur.

 

Les l铆nies PANP i COOR estan finan莽ades pel Servei P煤blic d鈥橭cupaci贸 de Catalunya i el Ministerio de Trabajo y Seguridad Social

 

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

R脿tio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Lloc de prestaci贸

c/ Clerch i Nicolau, 2E
17600 Figueres
Tel. 972514470
Fax.972505681
correu electr貌nic

Horari d'atenci贸
De 9h a 14h.


Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.