GARRIGUELLA.png

Carta de Serveis

Programa Treball i Formació 2021-2023 Línia MG45 i DONA

Descripció del projecte

Des del Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i Economia Social-SEPE es finança el programa Treball i Formació ( línia MG45 i línia DONA) amb l’objectiu de facilitar,a les persones en situació d'atur amb més dificultats d'accedir al mercat de treball, la millora de la seva ocupabilitat facilitant-los competències professionals mitjançant un contracte laboral de 12 mesos de durada i el desenvolupament d'unes tasques professionals, i la formació per a l'adquisició de competències transversals.

Alhora, es compta amb una persona que farà les funcions de tècnica de suport i acompanyament, que realitzarà sessions de suport a les persones participants per garantir, entre d’altres, la seva continuïtat en el programa i la millora de la seva ocupabilitat, treballant aspectes personals i/o competencials, i facilitant la seva adaptació al lloc de treball.

A banda, les persones participants al programa, rebran una formació de com a mínim 60 hores centrades en intel·ligència emocional, en habilitats de comunicació i en igualtat i no discriminació en entorn laboral.

La normativa que regula l’edició del programa 2021-2023 és l’ordre EMT/176/2021, del 9 de setembre, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions del Programa Treball i Formació.

En el Consell Comarcal de l’Alt Empordà s’han contractat 11 persones, de diferents perfils professionals (manteniment, jardineria, pintura, agent cívic polivalent, acompanyament a persones dependents i reconstrucció de paret seca), segons el següent detall:

6 persones en la línia MG45

5 persones en la línia DONA

Les persones contractades pel Consell Comarcal, estan destinades als Ajuntaments de destí preferents: Castelló d’Empúries, Colera, Llers, La Jonquera, Llançà, Palau Saverdera, Palau Santa Eulàlia, Maçanet de Cabrenys, Vilafant i Vilamalla.

Entitats Finançadores:

Aquest programa està subvencionat pel servei d’Ocupació de Catalunya, Ministeri de Treball i Economia Social-SEPE. En col·laboració amb el Consell Comarcal de l’Alt Empordà i els municipis de la comarca participants al projecte.

 

SOC.pngSEPE.pngGeneralitat_Catalunya.png

 

 

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.