ELPORT.png

Carta de Serveis

Programa Treball i Formació 2022-2023

Descripció del projecte

Des del Servei d'Ocupació de Catalunya, el Departament d'Empresa i Ocupació, el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu es finança el programa Treball i Formació amb l'objectiu de contractar persones aturades a partir de 52 anys (línia MG52), persones destinatàries de la renda garantida de ciutadania (línia PRGC) o bé persones que hagin exhaurit la prestació i/o subsidi per desocupació (línia PANP).

La normativa que regula l'edició el programa 2022 – 2023 és l'ordre EMT/176/2021 de 9 de setembre, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions del Programa Treball i Formació.

En el Consell Comarcal de l'Alt Empordà s’han contractat 21 persones, en el marc del programa, segons el següent detall:

10 persones en la línia MG52.

4 persones en la línia PRGC.

7 persones en la línia PANP

Les persones contractades estan destinades als Ajuntaments de destí preferents que són: Agullana, Albanyà, Castelló d'Empúries, Colera, El Far d'Empordà, Espolla, Fortià, Garriguella, l'Armentera, Lladó, Llança, Maçanet de Cabrenys, Ordis, Palau Saverdera, Peralada, Pont de Molins, Port de la Selva, Saus-Camallera i Llampaies, Vilafant i Vilamaniscle.

Entitats Finançadores:

El Servei d'Ocupació de Catalunya, el Departament de Treball, Empresa i Ocupació, el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu.

 

 

 Generalitat_Catalunya.pngSEPE.pngNext_Generation.pngFinancatUE_lateral-768x197.pngSOC.png

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.