CADAQUES.png

Carta de Serveis

Des del Servei d'Ocupació de Catalunya, el Departament d'Empresa i Ocupació, el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu es finança el programa Treball i Formació amb l'objectiu de contractar persones aturades a partir de 52 anys (línia MG52), dones en situació d’atur (línia DONA), persones trans* (línia TRANS*) o bé persones que hagin exhaurit la prestació i/o subsidi per desocupació (línia PANP).

La normativa que regula l'edició el programa 2023 és l'ordre EMT/176/2021 de 9 de setembre, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions del Programa Treball i Formació i l’Ordre EMT/2/2023 de 5 de gener de modificació de l’ordre anterior.

En el Consell Comarcal de l'Alt Empordà s’han contractat 19 persones, en el marc del programa, segons el següent detall:

8 persones en la línia MG52.

3 persones en la línia DONA.

1 persona en la línia TRANS*.

7 persones en la línia PANP

Les persones contractades estan destinades als Ajuntaments de destí en funció les línies de contractació següents: 3 participants de la línia DONA als Ajuntaments de Castelló d’Empúries, Garriguella i Vilamalla; 1 participant de la línia TRANS a l’Ajuntament d’Albanyà; 8 participants de la línia MG52 als Ajuntaments de Capmany, Espolla, Maçanet de Cabrenys, La Jonquera, Lladó, Ordis, Llançà, i Llers; i a 7 participants de la línia PANP als Ajuntaments de Roses, Palau Savardera, Agullana, Bàscara, Peralada, La Vajol i Vilamaniscle.

Els participants també rebran l’acció d’acompanyament a la inserció laboral.

Inici: octubre de 2023. Fi: octubre de 2024.

Entitats Finançadores:

El Servei d'Ocupació de Catalunya, la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Treball i Economia Social.

 


1.png2.png3.png

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.