ORDIS.png

Carta de Serveis

 
Producte

Diagnosi de les necessitats formatives de 15 sectors econòmics de la comarca de l’Alt Empordà, que són: Energies renovables, residus i aigua (inclou forestal), Comerç, Distribució i grans superfícies, Logística, Turisme (inclou hostaleria), Agroalimentari i agricultura ecològica, Vehicles elèctrics, Rehabilitació i manteniment, Noves tecnologies de la informació, Serveis a les persones, Marítim: pesca i nàutica, Industrial, Lleure i esports, Competències bàsiques i Aspectes transversals a tots els sectors.

Diganosi del Pla Estratègic de Formació de l'Alt Empordà

 

Beneficiaris

Entitats que vulguin dur a terme accions formatives a la comarca.

Més informació

Els empresaris i empresàries, representants d’associacions empresarials i gremis, tècnics d’ajuntaments i altres entitats interessats en rebre informació sobre els treballs poden posar se en contacte a través del mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o telefonant a l’oficina de promoció econòmica 972.514.470 (de 9 a 14h).

 
Entitats participants

 El treball l’han dut a terme professionals de les següents entitats:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (Diagnosi.pdf)Diagnosi[Diagnosi del Pla Estratègic de Formació de l'Alt Empordà]481 kB

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Lloc de prestació

c/ Clerch i Nicolau, 2E
17600 Figueres
Tel. 972514470
Fax.972505681
correu electrònic

Horari d'atenció
De 9h a 14h.


Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.