AGULLANA.png

Carta de Serveis

 

El perfil de contractant 茅s l鈥檈spai de difusi贸 a trav茅s d'Internet de l鈥檃ctivitat contractual del Consell Comarcal de l'Alt Empord脿 amb la finalitat d'assegurar la transpar猫ncia i l鈥檃cc茅s p煤blic a aquesta informaci贸, tal i com estableix l'article 53 del Reial Decret Legislatiu 3/2011, de 14 de novembre, pel qu猫 s'aprova el Text Ref貌s de la Llei de Contractes del Sector P煤blic.

 

Els textos que s鈥檕fereixen en aquesta p脿gina s贸n merament divulgatius. Si voleu verificar la seva validesa jur铆dica, consulteu els textos publicats en els diaris oficials corresponents. La interpretaci贸 dels plecs i qualsevol alteraci贸 i/o modificaci贸 de qualsevol part del contingut dels plecs invalidar脿 la versi贸 obtinguda a trav茅s d'Internet i seran v脿lids, exclusivament, els documents obrants a l鈥檈xpedient administratiu corresponent, disponible a la seu de l鈥櫭瞨gan de contractaci贸 (C/ Nou, n煤m. 48, 17600 Figueres. Secretaria: Telf. 972503088).

 Perfil del contractant

Des dels l'enlla莽os seg眉ents podeu accedir al perfil del contractant.

 

 

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

R脿tio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.