AGULLANA.png

Carta de Serveis

Des de l鈥櫭爎ea de serveis t猫cnics es continuen redactant els projectes que els ajuntaments sol路liciten en els Programes d鈥檃ssist猫ncia t猫cnica i que es convoquen anualment. Es tracta de projectes que poden ser tant d鈥檈dificaci贸 de nova planta com de rehabilitaci贸, projectes d鈥檈spais p煤blics o pavimentacions de carrers, i tamb茅 projectes d鈥檌nfrastructures i instal路lacions de serveis.

Es duen a terme les direccions d鈥檕bres del projectes redactats pels serveis t猫cnics i que els Ajuntaments sol路liciten.

Tamb茅 es redacten plans especials urban铆stics d鈥檌dentificaci贸 i regulaci贸 de masies i cases rurals dels municipis que ho ha sol路licitat i es fa el corresponent seguiment fins a la seva aprovaci贸 definitiva.

En menys freq眉猫ncia es du a terme assessorament t猫cnic a algun ajuntament, entitat o Patronat que ho requereixi.

Es fan propostes de tra莽at i projectes de senyalitzaci贸 de Vies Verdes o de rutes ciclotur铆stiques.

Es fan projectes pel propi Consell i el corresponent seguiment de les obres.

Es duen a terme plans d鈥檃dequaci贸 dels enllumenats exteriors dels municipis per tal d鈥檃daptar-los a la legislaci贸 vigent de protecci贸 del medi nocturn i de contaminaci贸 lluminosa.

Es tramiten i es certifiquen t猫cnicamentles subvencions del Pla d鈥檈lectrificaci贸 rural de Catalunya (PERC), que consisteix en l鈥檈xecuci贸 d鈥檕bres per dotar de subministrament d鈥檈nergia el猫ctrica a indrets de l鈥櫭爉bit rural de la comarca.

Es fan les tramitacions per a la subvenci贸 d鈥檃uditories energ猫tiques d鈥檈dificis, d鈥檃uditories d鈥檈nllumenat exterior i d鈥檃dquisici贸 i instal路laci贸 de tecnologies eficients als municipis que ho sol路licitin.

Es fan les auditories energ猫tiques d鈥檈dificis i les d鈥檈nllumenat exterior, tamb茅 dels municipis que ho sol路licitin.

Es redacten els informes t猫cnics i de comprovaci贸 per a activitats en r猫gim de comunicaci贸 ambiental o en r猫gim d鈥檃ctivitat inn貌cua d鈥檃quells Ajuntaments que ho sol路licitin.

Tamb茅 es duen a terme les consultes t猫cniques que s鈥檈scaiguin referents als expedients de llic猫ncia ambiental informats en la Comissi贸 t猫cnica d鈥檃valuaci贸 ambiental d鈥檃quest Consell Comarcal.

Es gestiona l'abastament d'aigua en alta de tres xarxes de la comarca.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

R脿tio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Lloc de prestaci贸

c/ Nou 48
17600 Figueres
Tel. 972675839
correu electr貌nic

Horari d'atenci贸:
De 9h a 14h.

Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.