ESPOLLA.png

Carta de Serveis

 

El Consell Comarcal de l´Alt Empordà, des de l´any 2004, gestiona el servei d´abastament d´aigua en alta a quatre municipis d´aquesta zona: Navata, Lladó, Cistella i el nucli de Taravaus.

L´objectiu d´aquest servei és donar suport als municipis per a facilitar l´execució de les seves competències en abastament d´aigua a les seves poblacions obtimitzant així els recursos. Aquest servei és doncs de titularitat municipal, si bé el Consell Comarcal l´efectua la gestió amb els mitjans propis del servei o aquells de què s´hagi dotat. L´adhesió administrativa a aquesta xarxa es tramita amb la signatura adhesió al conveni marc corresponent al servei.

 El pou d´extracció d´aigua és a Navata. El servei es regeix per un Reglament on s´hi troben les normes de funcionament i el règim econòmic. El cobrament del servei és trimestral i les taxes són aprovades anualment a les ordenances fiscals del Consell Comarcal de l´Alt Empordà.

El servei es gestiona amb una empresa concessionària: PRODAISA

 

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Lloc de prestació

c/ Nou 48
17600 Figueres
Tel. 972675839
correu electrònic

Horari d'atenció:
De 9h a 14h.

Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.