ESPOLLA.png

Carta de Serveis

Que el Ple del Consell Comarcal en sessi贸 de data 26 de juliol de 2022 va acordar l'acceptaci贸 del Contracte Programa 2022-2025 regulador de la de subvenci贸 per a la coordinaci贸, la cooperaci贸 i la col路laboraci贸 entre el Departament de Drets Socials i Consell Comarcal de l鈥橝lt Empord脿 en mat猫ria de serveis socials i altres programes relatius al benestar social (EXP 20220714).

Que la fitxa 35 de l鈥檈smentat programa fa refer猫ncia a l鈥檃ccessibilitat i en relaci贸 la qual es preveu dur a terme l鈥檈xecuci贸, revisi贸 i seguiment de Plans d鈥檃ccessibilitat destinat a tots els ajuntaments de la comarca.

El ple del Consell Comarcal de l'Alt Empord脿 de data 25 d鈥檃bril de 2023 ha aprovat la convocat貌ria per a l鈥檈xecuci贸, revisi贸, actualitzaci贸 i seguiment de plans d鈥檃ccessibilitat dels municipis de la comarca.

Poden presentar sol路licitud, durant els 20 dies h脿bils a comptar de l鈥檈ndem脿 de la publicaci贸 de la Convocat貌ria en el Butllet铆 Oficial de la Prov铆ncia de Girona (BOP), tots els ajuntaments inclosos en l鈥櫭爉bit territorial de l鈥橝lt Empord脿.

El text 铆ntegre de les bases est脿 publicat al BOP n煤m. 89 de data 9 de maig de 2023

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.