MOLLET.png

Carta de Serveis

 

Els serveis que ofereix l’àrea de turisme del Consell Comarcal al territori són:

La planificació estratègica del turisme a l’Alt Empordà.

La dinamització turística de la comarca a través de l’Associació Alt Empordà Turisme.

L’ inventari i diagnosi local dels recursos turístics dels municipis de cada comarca. Anàlisi dels atractius existents i del potencial turístic i posar-los en valor per a la creació de nous productes.

El pla de sinergies entre municipis per a la millora de les seves estratègies de promoció en els esdeveniments i fires locals amb interès turístic, així com la planificació de noves rutes de senderisme, cicloturisme, temàtica cultural o monogràfica i la seva senyalització turística corresponent: Itinerànnia, rutes en cotxe pels municipis de l’Alt Empordà, difusió i participació a fires locals.

La reconversió de recursos a productes turístics per dinamitzar les economies locals i poder diversificar i dotar de qualitat el portafoli de productes de comarques gironines, un exemple clar és Itinerànnia.

La informació, l’assessorament i la difusió de l’oferta turística comarcal en fires i accions de turisme i als diferents canals de distribució i intermediació.

La millora del capital humà dels municipis, a partir de la formació dels seus agents turístics públics (ajuntaments i consorcis) i privats (hotels, turisme rural, càmpings, empreses de turisme actiu, restaurants, museus, productors, artesans...) com interlocutors directes i impulsors i/o com a coordinadors d’altres entitats externes : jornades de treball, presentacions de projectes i programes d’incentius, qualitat, jornades de descoberta del territori, taules tècniques de treball, jornades de sensibilització, formació específica factors. Per tant, la comunicació permanent amb el sector.

La planificació, la coordinació, l’edició i la distribució de material turístic per a fires i accions promocionals, tant les que anem aixoplugats pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, com les que anem com entitat pròpia.

El foment de la comunicació digital amb la creació i el manteniment de les webs turístiques en 4 idiomes, pantalles tàctils a les oficines de turisme i parcs naturals, accions 2.0 i altres actuacions de noves tecnologies de la informació.

L’atenció personalitzada als municipis en procés continu (telèfon, correu electrònic, visites...) per facilitar a l’ajuntament i als seu habitantsl’assessorament tècnic necessari en matèria turística.

L’atenció personalitzada a responsables d’empreses turístiques i altres agents econòmics i socials vinculants en procés continu (telèfon, correu electrònic, visites...) per a qualsevol aspecte vinculat amb temes de turisme, com ara normatives oficials, lleis, subvencions, anàlisi de viabilitat de projectes turístics, plans d’empresa, edició material i accions comunicació.

La coordinació de programes d’incentius i subvencions que puguin beneficiar l’impuls turístic de les comarques.

La coordinació de projectes de comarques gironines, sota el paraigües del Patronat de Turisme Costa Brava-Girona, així com la representació en el seu Consell d’Administració per part dels consellers comarcals de Turisme.

La cooperació entre els 8 Consells comarcals per establir ponts de diàleg que facilitin la qualitat del conjunt de comarques gironines en matèria turística. Reunions bimensuals de les persones coordinadors de les àrees de Turisme.

La participació activa i coordinació dels projectes entre comarques gironines i Catalunya, dins el marc de la Direcció General de Turisme,Turisme de Catalunya, els clubs de Turisme i per conseqüència l’ Agència Catalana del Turisme.

La interlocució i l’acompanyament dels mitjans de comunicació específics, amb una funció de gabinet de relacions públiques i protocol amb institucions, entitats i altri, per dotar notorietat i posicionament a les comarques.

La coordinació i execució d’enquestes i estudis de màrqueting sobre els clients i altres dades dels nostres visitants per analitzar les preferències i les tendències, amb la disposició de dades que ens siguin útils per a la creació de nous projectes turístics a la comarca.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 3 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Lloc de prestació

c/ Clerch i Nicolau. 4
17600 Figueres
Tel. 972503088
correu electrònic

Horari d'atenció:
De 9h a 14h.

Web Empordà Turisme
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.