BORRASSA.png

Carta de Serveis

Els serveis que ofereix l鈥櫭爎ea de turisme del Consell Comarcal al territori s贸n:

La planificaci贸 estrat猫gica del turisme a l鈥橝lt Empord脿.

La dinamitzaci贸 tur铆stica de la comarca a trav茅s de l鈥橝ssociaci贸 Alt Empord脿 Turisme.

L鈥 inventari i diagnosi local dels recursos tur铆stics dels municipis de cada comarca. An脿lisi dels atractius existents i del potencial tur铆stic i posar-los en valor per a la creaci贸 de nous productes.

El pla de sinergies entre municipis per a la millora de les seves estrat猫gies de promoci贸 en els esdeveniments i fires locals amb inter猫s tur铆stic, aix铆 com la planificaci贸 de noves rutes de senderisme, cicloturisme, tem脿tica cultural o monogr脿fica i la seva senyalitzaci贸 tur铆stica corresponent: Itiner脿nnia, rutes en cotxe pels municipis de l鈥橝lt Empord脿, difusi贸 i participaci贸 a fires locals.

La reconversi贸 de recursos a productes tur铆stics per dinamitzar les economies locals i poder diversificar i dotar de qualitat el portafoli de productes de comarques gironines, un exemple clar 茅s Itiner脿nnia.

La informaci贸, l鈥檃ssessorament i la difusi贸 de l鈥檕ferta tur铆stica comarcal en fires i accions de turisme i als diferents canals de distribuci贸 i intermediaci贸.

La millora del capital hum脿 dels municipis, a partir de la formaci贸 dels seus agents tur铆stics p煤blics (ajuntaments i consorcis) i privats (hotels, turisme rural, c脿mpings, empreses de turisme actiu, restaurants, museus, productors, artesans...) com interlocutors directes i impulsors i/o com a coordinadors d鈥檃ltres entitats externes : jornades de treball, presentacions de projectes i programes d鈥檌ncentius, qualitat, jornades de descoberta del territori, taules t猫cniques de treball, jornades de sensibilitzaci贸, formaci贸 espec铆fica factors. Per tant, la comunicaci贸 permanent amb el sector.

La planificaci贸, la coordinaci贸, l鈥檈dici贸 i la distribuci贸 de material tur铆stic per a fires i accions promocionals, tant les que anem aixoplugats pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, com les que anem com entitat pr貌pia.

El foment de la comunicaci贸 digital amb la creaci贸 i el manteniment de les webs tur铆stiques en 4 idiomes, pantalles t脿ctils a les oficines de turisme i parcs naturals, accions 2.0 i altres actuacions de noves tecnologies de la informaci贸.

L鈥atenci贸 personalitzada als municipis en proc茅s continu (tel猫fon, correu electr貌nic, visites...) per facilitar a l鈥檃juntament i als seu habitantsl鈥檃ssessorament t猫cnic necessari en mat猫ria tur铆stica.

L鈥atenci贸 personalitzada a responsables d鈥檈mpreses tur铆stiques i altres agents econ貌mics i socials vinculants en proc茅s continu (tel猫fon, correu electr貌nic, visites...) per a qualsevol aspecte vinculat amb temes de turisme, com ara normatives oficials, lleis, subvencions, an脿lisi de viabilitat de projectes tur铆stics, plans d鈥檈mpresa, edici贸 material i accions comunicaci贸.

La coordinaci贸 de programes d鈥檌ncentius i subvencions que puguin beneficiar l鈥檌mpuls tur铆stic de les comarques.

La coordinaci贸 de projectes de comarques gironines, sota el paraig眉es del Patronat de Turisme Costa Brava-Girona, aix铆 com la representaci贸 en el seu Consell d鈥橝dministraci贸 per part dels consellers comarcals de Turisme.

La cooperaci贸 entre els 8 Consells comarcals per establir ponts de di脿leg que facilitin la qualitat del conjunt de comarques gironines en mat猫ria tur铆stica. Reunions bimensuals de les persones coordinadors de les 脿rees de Turisme.

La participaci贸 activa i coordinaci贸 dels projectes entre comarques gironines i Catalunya, dins el marc de la Direcci贸 General de Turisme,Turisme de Catalunya, els clubs de Turisme i per conseq眉猫ncia l鈥 Ag猫ncia Catalana del Turisme.

La interlocuci贸 i l鈥檃companyament dels mitjans de comunicaci贸 espec铆fics, amb una funci贸 de gabinet de relacions p煤bliques i protocol amb institucions, entitats i altri, per dotar notorietat i posicionament a les comarques.

La coordinaci贸 i execuci贸 d鈥檈nquestes i estudis de m脿rqueting sobre els clients i altres dades dels nostres visitants per analitzar les prefer猫ncies i les tend猫ncies, amb la disposici贸 de dades que ens siguin 煤tils per a la creaci贸 de nous projectes tur铆stics a la comarca.


Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

R脿tio: 3 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Lloc de prestaci贸

c/ Clerch i Nicolau. 4
17600 Figueres
Tel. 972503088
correu electr貌nic

Horari d'atenci贸:
De 9h a 14h.

Web Empord脿 Turisme
Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.