BASCARA.png

Carta de Serveis

La marca Empordà neix per a representar un territori amb una entitat comuna, pròpia i diferenciada. Paisatges tan diversos com propers que el converteixen en un indret únic, amb una història rica i present a cada racó. Un bressol per a la cultura, font d’inspiració per artistes, poetes i pensadors. Un indret amb una gastronomia innovadora i que alhora vetlla per mantenir les més preades tradicions.

 
Productes propis que creen una paleta de sabors amb denominació d’origen. Un comerç que evoluciona seguint sempre l’estela de la qualitat. I els empordanesos, persones amb un caràcter únic, que mirem endavant i fem de la creativitat la nostra font de progrés.
Empordà no és només un territori, Empordà són totes i cada una de les persones, entitats, productes, espais i iniciatives que, en definitiva, fan d’aquesta terra el lloc on tots volem viure.
 
 
 
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Lloc de prestació

c/ Clerch i Nicolau. 4
17600 Figueres
Tel. 972503088
correu electrònic

Horari d'atenció:
De 9h a 14h.

Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.