GARRIGUELLA.png

Carta de Serveis

La marca Empord脿 neix per a representar un territori amb una entitat comuna, pr貌pia i diferenciada. Paisatges tan diversos com propers que el converteixen en un indret 煤nic, amb una hist貌ria rica i present a cada rac贸. Un bressol per a la cultura, font d鈥檌nspiraci贸 per artistes, poetes i pensadors. Un indret amb una gastronomia innovadora i que alhora vetlla per mantenir les m茅s preades tradicions.

 
Productes propis que creen una paleta de sabors amb denominaci贸 d鈥檕rigen. Un comer莽 que evoluciona seguint sempre l鈥檈stela de la qualitat. I els empordanesos, persones amb un car脿cter 煤nic, que mirem endavant i fem de la creativitat la nostra font de progr茅s.
Empord脿 no 茅s nom茅s un territori, Empord脿 s贸n totes i cada una de les persones, entitats, productes, espais i iniciatives que, en definitiva, fan d鈥檃questa terra el lloc on tots volem viure.
 
 
 
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Lloc de prestaci贸

c/ Clerch i Nicolau. 4
17600 Figueres
Tel. 972503088
correu electr貌nic

Horari d'atenci贸:
De 9h a 14h.

Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.